Witgoed reparatie

Wat vervelend dat uw witgoed apparaat kapot is. Vaak gebeurt dit op een moment dat net niet uitkomt. Voor de snelste oplossing repareren wij uw apparaat meestal gewoon bij u thuis, waardoor het loskoppelen of verplaatsen van het apparaat niet nodig is.

Gelukkig zijn onze vakmannen zeer geschikt om het voor u op te lossen. Een laag starttarief en kwaliteit gegarandeerd, dus altijd de beste vakman voor jou.

 

Wat is witgoed?

De meeste reparaties die we tegenkomen zijn witgoed (zowel vrijstaand als inbouw apparaten). Bij ons kunt u terecht voor reparatie van alle merken en soorten witgoed. Zoals uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast, vriezer, oven, afzuigkap, fornuis, koel/vries combi, magnetron en kookplaat.

Televisie, netwerk & audio storing / reparaties

Televisies, wifi routers en bijvoorbeeld smart speakers kunnen helaas wel eens in storing gaan en niet meer werken zoals u gewend bent. Ook hiervoor kan onze service dienst bij u thuis zoeken naar een oplossing. Meestal zijn dit software problemen die ter plekke kunnen worden opgelost.

Mocht er toch iets defect zijn aan bijvoorbeeld uw televisie, nemen wij deze vaak voor u mee ter reparatie. In sommige gevallen schakelen wij voor u de leverancier (merk van uw apparaat) in om het probleem toch bij u thuis op te lossen.

Andere reparaties

Naast witgoed repareren wij ook uw andere elektronische apparaten zoals klein huishoudelijke apparaten, stofzuigers, versterkers, tuners, platenspelers, televisies, etc.

Voor dit soort apparaten kunt u onze winkel bezoeken en uw apparaat inleveren ter reparatie. Onze medewerkers kunnen u daar de voorwaarden en basiskosten van deze reparaties vertellen.

Daarom kiest u voor ons

Wanneer beschikbaar bieden wij een leentoestel aan (zoals een leentelevisie of wasapparaat)
Binnen een aantal werkdagen geholpen (hardware-reparaties kunnen langer duren)
Grote onderdelen voorraad
Getrainde en gecertificeerde premium service monteurs
Garantie van 3 maanden op een reparatie
Een voordelig basistarief incl. 10 minuten reparatie/diagnose van €62,50
 Is uw product niet meer te herstellen? Dan vervalt het basistarief bij aanschaf van een gelijkwaardig product in onze winkel.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 0252-516648.

 

"Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij service bieden waar u op kunt vertrouwen"

Kosten van onze service-dienst bij huisbezoek

  • €62,50 incl. 10 min. reparatie en/of diagnose

  • €14,50 per 10 minuten (reparatie-tarief)

Wij werken met een voordelig basistarief van €62,50 inclusief 10 minuten reparatie en/of diagnose. Daarna zijn de kosten €14,50 per 10 minuten.

Wanneer de service-monteur een onderdeel voor bijvoorbeeld uw wasmachine moet bestellen zal deze monteur bij een 2e bezoek (naast de onderdeel-kosten) enkel het reparatietarief van €14,50 per 10 minuten hanteren (geen basistarief).

Contactformulier