Welkom bij Electro World Schoonderbeek

”Electro World Schoonderbeek, service, klantvriendelijkheid en een deskundig advies! ”

Electro World Schoonderbeek is een servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Onze grote winkel, op de mooiste plek in het centrum van Hillegom, is ruim van opzet en biedt alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste OLED-TV’s tot de zuinigste wasautomaten. Door jarenlange samenwerking met Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties kunnen wij profiteren van een enorme inkoopkracht. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden. Electro World Schoonderbeek is al bijna 100 jaar een begrip in de Bollenstreek.

Sinds het begin staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van de aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Service Dienst. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, sterk in service.

Ons assortiment

Kleine keuken apparatuur

Koffiemachines

Persoonlijke verzorging

Strijken

Stofzuigen

Wassen en drogen

Keukenapparatuur

Koelen en vriezen

Airco en luchtbehandeling

Verlichting

Televisies

Streaming audio

HiFi audio

Tablets & IT

Wifi en netwerk

Telefonie

Onderdelen & accessoires

Keukenrenovatie

Batterijen

Kabels en verlopen

Ons advies

Deskundig en eerlijk advies

Electro World Schoonderbeek is een servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Daarbij geven wij u graag deskundig, eerlijk en passend advies in onze prachtige winkel of bij u thuis. Wij adviseren u het juiste product, persoonlijk op uw (woon)situatie afgestemd. Wij zullen altijd met u meedenken. De koffie staat klaar! Wat kunnen we voor u doen?

Eigen gecertificeerde servicedienst