Wij helpen u graag

 

Bij Electro World Schoonderbeek staat tevredenheid van de klant bovenaan de lijst. Wij gaan dan ook voor kwaliteit, niet alleen op het gebied van nieuwe producten, maar zeker ook op het gebied van onze service. Wij bieden de beste service, van aankoop tot garantie. Electro World Schoonderbeek heeft een gecertificeerde servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot inbouwen én repareren. Alles om u te helpen.
Wij zijn reparatiebedrijf Consumentenelektronica - Witgoed, Groot huishoudelijk en Klein huishoudelijk.

 

Installatieservice

 

Wij zijn pas tevreden als u maximaal kunt genieten

 

Bij Electro World Schoonderbeek zijn we pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop werkt. Beter nog: dat u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden we u tal van specifieke installatie diensten, uitgevoerd door onze specialisten. Helemaal afgestemd op uw situatie en wensen. De betrokkenheid stopt bij ons niet bij de voordeur, maar onze installateurs zorgen ervoor dat uw product geheel geïnstalleerd en geïntegreerd in uw huis komt te staan. Diensten van Electro World - voor maximaal plezier van uw nieuwste aanwinst.

 

Televisie, Audio en IT

Met de snelle veranderingen in de productgroepen Televisie, Audio en IT is het soms lastig om goed bij te houden hoe alles technisch goed geïnstalleerd dient te worden. Gelukkig zijn onze specialisten goed op de hoogte en helpen zij u graag op weg. Of het nou gaat om een nieuw OLED scherm dat u in de woonkamer wilt hangen, het installeren van een nieuwe platenspeler, of het opzetten van een heel nieuw netwerk, onze installateurs krijgen het altijd voor elkaar.

 

Wasmachines & drogers

Om er zeker van te zijn dat u optimaal van de werking van uw wasmachine kunt profiteren, komen we deze graag bij u installeren. We kunnen een normale basisinstallatie voor u verzorgen, maar onze installateurs kunnen ook specialistischere zaken regelen; zoals het aansluiten op een trekschakelaar of het plaatsen van een universeel tussenstuk tussen uw wasmachine en droger. 

 

Vrijstaande keukenapparatuur

U wil natuurlijk tijdens het koken gemakkelijk gebruik maken van uw keukenapparatuur. Dat is waarom onze installateurs er graag voor zorgen dat uw keukenapparatuur goed geïnstalleerd en geïntegreerd is in uw keuken. Of het nou gaat om een magnetron of een (vrijstaande) koelkast, onze vakkundige specialisten komen het graag voor u aansluiten.

 

Inbouw

Wanneer het om inbouwen gaat is het vaak verstandig om wat specialistischere vakmensen in te schakelen om dat helemaal goed te laten integreren. Bij Electro World hebben wij die vakmensen. Niet alleen voor het installeren van vrijstaande apparatuur, maar ook zeker voor het installeren van inbouwapparatuur. 

 

 

Inbouwservice

 

Netjes en veilig geïnstalleerd 

Wanneer het om inbouwen gaat is het verstandig om echte vakmensen in te schakelen, zodat uw apparatuur deskundig wordt geïntegreerd. Bij Electro World vindt u die vakmensen. Voor het plaatsen van vrijstaande apparatuur én voor het inbouwen. 

Wij zijn pas tevreden als we zeker weten dat uw aankoop netjes gemonteerd is en u er maximaal van kunt genieten. Om daarvoor te zorgen bieden wij u een aantal diensten aan, uitgevoerd door onze specialisten en compleet afgestemd op uw wens en situatie.

Wilt u meer weten over onze inbouwservice? Neemt gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op

Wat kunnen wij allemaal voor u inbouwen?

Koel- en vriesapparatuur, vaatwasser, kokendwaterkraan, kookplaat, koffiemachines en ovens.

 

 

Reparatieservice

 

Kunnen wij uw storing of defect oplossen?

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparatuur? Is er een onderdeel in uw apparatuur kapot? Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep. Door onze grote onderdelenvoorraad en vakkundige kennis kunnen de monteurs de meeste ongemakken direct verhelpen, óók van apparatuur die u niet bij ons heeft aangeschaft.