20 foutcode

AEG 20 foutcode zeg C9 foutcode

 

Bent u in het bezit van een AEG afwasmachine en ziet u een 20 melding in het display staan? Op deze pagina geven we uitleg en tips over de 20 foutcode.


Wat betekent de 20 error van mijn AEG afwasmachine?

Er blijft water in de vaatwasser staan of na afloop van het programma maakt de vaatwasser een pompend geluid terwijl er niets wordt afgepompt. Bij vaatwassers met een scherm wordt in dit soort gevallen vaak ook een 20 foutcode getoond.


AEG 20 storing oplossen

Hieronder vindt u een aantal tips die een 20 storing kunnen verhelpen.

  1. Zorg dat de waterafvoerslang niet geknikt is
  2. Controleer of de filter in de vaatwasser niet verstopt is met vuil.
  3. Controleer of er geen verstopping aanwezig is in de waterafvoer of de waterafvoerslang.
  4. Heb je de vaatwasser net geïnstalleerd en aangesloten op de aansluiting bij de sifon in je keuken? Controleer dan of het afdekplaatje – dat in de aansluiting op de sifon zit wanneer de aansluiting niet gebruikt wordt – nog aanwezig is en verwijder deze.

Is de 20 storing na het volgen van de bovenstaande stappen niet verholpen? Vul dan ons reparatieformulier in. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen bij u thuis het probleem op te lossen.

 

 


Afwasmachine met foutmelding laten repareren

Als premium servicepartner van o.a. Bosch, Siemens, AEG en Miele bent u gegarandeerd van een vakkundige reparatie. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI.

Electro World Schoonderbeek heeft getrainde en gecertificeerde servicemonteurs en kan ook uw defecte afwasmachine met een foutcode of storing repareren.Onze servicebussen zijn uitgerust met professionele gereedschappen en wij hebben alle gangbare vaatwasser onderdelen snel voor u op voorraad.

 

“Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij service bieden waar u op kunt vertrouwen”

Voor hulp aan al uw huishoudelijke apparaten.

Daarom kiest u voor ons

Meestal binnen 1 werkdag geholpen
Grote onderdelen voorraad
Getrainde en gecertificeerde premium service monteurs
Garantie van 3 maanden op een reparatie
 Voorrijden en diagnose voor een scherp tarief 
Is uw product niet meer te herstellen? Dan vervallen de onderzoekskosten bij aanschaf van een gelijkwaardig product in onze winkel.

 

Monteur nodig voor uw afwasmachine storing?

Komt u er zelf niet uit of staat uw foutcode er niet tussen? Maak direct een afspraak.  Wij kunnen aan de hand van de foutcode van uw afwasmachine de diagnose stellen en de machine zo snel mogelijk repareren. Vul het reparatieformulier in of bel ons op 0252-516648