LG OLED – tot €500,- voordeel en de LG Q6 smartphone cadeau!

 

Koop tussen 28 augustus en 5 november 2017 een LG promotiemodel en ontvang direct voordeel tot €500,-. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een LG OLED TV promotiemodel de allernieuwste LG smartphone, de LG Q6 t.w.v. €349,-!

 

Promotiemodel Direct voordeel LG Q6 smartphone
OLED65E7V  €500,- Ja, t.w.v. €349,-
OLED55E7N  €500,- Ja, t.w.v. €349,-
OLED65C7V €500,- Ja, t.w.v. €349,-
OLED55C7V €200,- Ja, t.w.v. €349,-
UP970V €50,-
SJ9 soundbar €250,-
55SJ850V €200,-
49SJ810V €200,-

Hoe werkt het?

De korting is al in de prijs verwerkt. Om de LG Q6 smartphone te claimen registreert u uw aankoop hier. Zodra uw registratie is goedgekeurd wordt de LG Q6 geleverd op het adres dat u bij de registratie hebt opgegeven.

Meer informatie en de actievoorwaarden vindt u hier.

Samsung Race Weken – gratis racepakket t.w.v. maximaal €799,-!

Koop tijdens de Samsung Race Weken, van 14 augustus t/m 8 oktober 2017, een promotiemodel QLED TV of Premium UHD TV en ontvang waanzinnige cadeaus! Koop een promotiemodel QLED TV en ontvang een Formule 1 Race Game Kit t.w.v. maximaal €799,- óf tot €500,- retour! Koop een promotiemodel Premium UHD TV en ontvang een Xbox One S + F1 2017 game t.w.v. €299,- óf tot €200,- retour.

De Formule 1 Race Game Kit bestaat uit een Playseat Challenge gamestoel, het Thrustmaster TMX Pro stuur + de pedalen, een Xbox One S en de F1 2017 game.

Lees de voorwaarden hier en vul na aankoop het aanmeldformulier in op www.samsung.com/promoties. Bekijk alle deelnemende modellen hieronder!

Feest bij het vernieuwde Schoonderbeek

Op 15 april gaat het dan officieel gebeuren. Na een grondige verbouwing, herinrichting en restyling, hebben we onze winkel in Hillegom weer helemaal toekomst klaar gemaakt.

Wasmachines en drogers zijn verplaatst en tevens is onze
Miele winkel (MIC) verplaatst en gerestyled. Onze streaming audio merken HEOS en Sonos zijn nu nog beter te beluisteren.

Ook heeft de TV en audio winkel een mooie update gekregen. Het servicecenter waar we lampen, onderdelen en accesoires verkopen is nog completer.

Zo zijn en blijven wij de allround specialist van de bollenstreek.

Wij nodigen u graag uit op 15 april om onze nieuwe winkel te beleven. de hele dag door worden er demonstraties gegeven en staat er een lekker hapje en drankje voor u klaar!

Van 15 t/m 22 april krijgt u ook nog eens 10% van uw aankoopbedrag terug als u iets bij ons aanschaft*.

 

Graag tot ziens in onze nieuwe winkel!

Het team van Schoonderbeek

 

*bij aankopen vanaf €50, niet te besteden aan coupon acties
*Te besteden in kwartaal 3 of 4 van 2017
*actie is alleen bij aankopen in onze winkel op 15 april t/m 22 april 2017

Trommelschieten 2016 was groot succes!

Zaterdag 28 mei 2016 werd in de Hoofdstraat voor de deur bij Electro World Schoonderbeek een gave win-wedstrijd georganiseerd. Kinderen van 4 t/m 14 jaar konden gratis meedoen met het evenement Trommelschieten! Ook dit jaar deden er bijna 200 kinderen mee! Er werden wasmachines, drogers en vaatwassers opgesteld worden met punten erop. De kinderen mochten proberen in de deuropeningen van de machines te schieten met een voetbal. Daarmee konden ze punten scoren. Iedere deelnemer won een prijs, mogelijk gemaakt door de Hillegomse winkeliers die meededen.

Winnaars!

Leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar

1e prijs: Jaylen

2e prijs: Jayden

3e prijs: Amos

4e prijs: Fieke

5e prijs: Jim

Leeftijdscategorie 7 t/m 10 jaar

1e prijs: Joshua

2e prijs: Timo

3e prijs: Floris

4e prijs: Dylan

5e prijs: Julia

Leeftijdscategorie 11 t/m 14 jaar

1e prijs: Timothy

2e prijs: Anouk

3e prijs: Etienne

4e prijs: Reno

5e prijs: Mohammed

 

Foto’s

 

Schoonderbeek Trommelschieten is powered by: 

Miele, Bosch, Beko, AEG, Samsung, Hillegom in beweging, S.V. Hillegom, Voetbalvereniging van Nispen, ENTERTAINIT!, Kunstgrasgigant, Koopcentrum Hillegom,Gemeente Hillegom, Electro World, Scheers Hairstyling, Intertoys, The Readshop, Kwalitaria, Keurslager Jurgen van Gennip, Chocolaterie Pierre, Het Huis van tante Trees, Bakker van Maanen, Brasserie de Houttuin

Win uw gehele aankoopbedrag terug bij Liebherr

Win uw gehele aankoopbedrag terug bij Liebherr

Win bij aankoop van een  vrijstaande Liebherr koel/vriescombinatie het gehele aankoopbedrag terug!

Van 1 mei tot en met 30 juni maakt u bij aanschaf van een vrijstaande Liebherr koel/vriescombinatie kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen.

Wilt u ook kans maken op het terugwinnen van het aankoopbedrag van uw Liebherr DuoCooling koel/vriescombinatie? Meld u zich dan na uw Liebherr aanschaf direct aan op www.koelen.nl en misschien wint u het aankoopbedrag terug!

Deze actie geldt voor alle 60cm en 75cm brede modellen met DuoCooling. 

Stelt u zich de perfecte koelkast voor: een tijdloos design met gladde en gemakkelijk te reinigen wanden, die uw voedsel snel afkoelt naar de ideale temperatuur, zorgt voor een langere versheid en daarbij ook energiezuinig is.

Een koelkast die zich door het gebruik van nieuwe technologieën bewijst als een echt ruimtewonder en dankzij een comfortabele bediening uw dagelijkse leven vereenvoudigd. Dat is BluPerformance – de nieuwe dimensie in koelen en vriezen.
Concreet biedt de nieuwe serie vrijstaande apparaten van Liebherr meer netto inhoud, betere energie-efficiëntie, krachtigere prestaties, een aanzienlijke geluidsreducering, eersteklas Design en meer comfort. Kortom, het is een volledig nieuwe generatie van vrijstaande apparaten. Ontdek in deze film meer details over de voordelen van BluPerforman

Samsung SUHD met cadeau

 

Bij aankoop van een promotiemodel Samsung SUHD TV een Wireless Audio 360º Speaker cadeau!

  • Bij aankoop van een SUHD TV 49 inch 7-serie ontvangt u een Wireless Audio 360º Speaker (R3) ter waarde van €299 of €150 retour.
  • Bij aankoop van een SUHD TV 49 inch 8- en 9-serie of 55 of 60 inch 7 t/m 9 serie ontvangt u een Wireless Audio 360º Speaker (R5) ter waarde van €399 of €200 retour.
  • Bij aankoop van een SUHD TV 65 inch of hoger ontvangt u twee Wireless Audio 360º Speakers (R3) ter waarde van €598 of €300 retour.

Deelnemen
Ga naar www.samsung.com/promoties, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en print deze uit. Stuur de volgende documenten uiterlijk 19 juni 2016 (poststempel) naar onderstaand adres:
1. het ingevulde aanmeldformulier;
2. een kopie van de aankoopbon; en
3. de originele streepjescode met serienummer van de verpakking.

Samsung SUHD TV promotie (16-0216)
Antwoordnummer 1049
6200 VB Maastricht

Deze promotie loopt van 25 april 2016 t/m 12 juni 2016 en zolang de voorraad strekt. U kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de SUHD TV. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

 

Nespresso Spring Promotie

NESPRESSO SPRING PROMOTIE 2016

 

 

NEspresso actie

Ontvang tot maar liefst €60,- koffiekorting cadeau bij uw eerste koffiebestelling na aankoop van één van de geselecteerde Nespresso machines.

Deze aanbieding is geldig bij aankoop van een Nespresso machine tussen 25 april 2016 en 17 juli 2016.

Ga vóór 14 augustus 2016 naar www.nespresso.com/promotie. Volg de instructies op en houd het serienummer van uw machine bij de hand om uw inschrijving te voltooien.
Zie het overzicht hieronder voor de deelnemende actiemodellen!

Bosch i-DOS acties

Bosch i-DOS acties

De wasmachine met intelligent doseersysteem: precieze dosering voor perfecte wasresultaten.

 

Bosch i-DOSdoseert volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect resultaat.

 

De nieuwste serie Bosch wasmachines met i-DOS maakt gebruik van slimme sensoren die uw wasgoed wegen en scannen hoe vuil het is. Zo kan de machine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel doseren en het perfecte wasprogramma selecteren. Één keer het doseerbakje vullen met uw favoriete fles wasmiddel en de machine neemt wasbeurten lang het doseer- en denkwerk uit handen.

 

Een mooie bijkomstigheid is dat u gemiddeld 7.000* liter water op jaarbasis bespaart en 30% minder wasmiddel nodig heeft. Maar het belangrijkste is wel dat dit knappe staaltje technologie ervoor zorgt dat uw wasgoed keer op keer perfect schoon wordt met maar één druk op de knop. En dat maakt het leven toch net iets eenvoudiger.

 

*Geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een standaard zorgvuldig   wasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.

 

  • Van 15 april tot en met 30 juni 2016 krijgt u tot €100,- retour!
  • En van 15 april tot en met 30 september 2016 kunt u gebruik maken van de niet tevreden geld terug actie!

 

 

Bosch I-DOS

LG OLED Perfect Deals

Vanaf 18 April tot en met 30 Juni perfect deals op veel LG OLED modelen. Tijdens de actie periode tot €500,00 retour zolang de voorraad strekt.

De spelregels:

LG Perfecte deal

 

Van 18 april tot en met 30 juni ontvangt u tot €1000,- direct voordeel in de vorm van een kassakorting bij aankoop van een van de LG OLED TV actiemodellen!

Indien u een van de deelnemende actiemodellen in de winkel aankoopt wordt uw korting direct aan de kassa verwerkt.

 

 

Nieuw! Samsung Addwash

Samsung Addwash

AddWash

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash! U kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heeft u een wasje met de hand gewassen? Met de AddWash kunt u deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren.

 

 

addwash

Slimme wasautomaten

En de slimme wasautomaten van Samsung hebben nog meer voordelen. Wat dacht u van Smart Control? Hiermee bedient u de wasmachine waar en wanneer u wilt met een app op uw smartphone. Of u nu binnen of buiten bent, u kunt de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma’s, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Zo bent u volledig in controle.

 

De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee!

 

Was koud, bespaar energie

De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee!

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje over hoe je tijdens het wassen kledingstukken alsnog kan toevoegen!

 

Ontdek de slimme wasautomaten van Samsung: