Win uw gehele aankoopbedrag terug bij Liebherr

Win uw gehele aankoopbedrag terug bij Liebherr

Win bij aankoop van een  vrijstaande Liebherr koel/vriescombinatie het gehele aankoopbedrag terug!

Van 1 mei tot en met 30 juni maakt u bij aanschaf van een vrijstaande Liebherr koel/vriescombinatie kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen.

Wilt u ook kans maken op het terugwinnen van het aankoopbedrag van uw Liebherr DuoCooling koel/vriescombinatie? Meld u zich dan na uw Liebherr aanschaf direct aan op www.koelen.nl en misschien wint u het aankoopbedrag terug!

Deze actie geldt voor alle 60cm en 75cm brede modellen met DuoCooling. 

Stelt u zich de perfecte koelkast voor: een tijdloos design met gladde en gemakkelijk te reinigen wanden, die uw voedsel snel afkoelt naar de ideale temperatuur, zorgt voor een langere versheid en daarbij ook energiezuinig is.

Een koelkast die zich door het gebruik van nieuwe technologieën bewijst als een echt ruimtewonder en dankzij een comfortabele bediening uw dagelijkse leven vereenvoudigd. Dat is BluPerformance – de nieuwe dimensie in koelen en vriezen.
Concreet biedt de nieuwe serie vrijstaande apparaten van Liebherr meer netto inhoud, betere energie-efficiëntie, krachtigere prestaties, een aanzienlijke geluidsreducering, eersteklas Design en meer comfort. Kortom, het is een volledig nieuwe generatie van vrijstaande apparaten. Ontdek in deze film meer details over de voordelen van BluPerforman

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *