Wasmachine storingenmichel-vaatwasser

Veel wasmachines geven met een storingsnummer of foutcode aan wat er mankeert aan de machine. De betekenis van dit nummer is terug te vinden in de originele gebruiksaanwijzing. Om u het uitzoekwerk te besparen, behandelen we hier een aantal veelvoorkomende foutcodes van meerdere populaire wasmachine merken.

Wat betekenen wasmachine foutcodes?

Met behulp van een foutcode geeft uw wasmachine precies aan wat er mis is. Ook kunt u zelf de betekenis van hetstoringsnummer opzoeken in de bijgeleverde handleiding of op de website van de wasmachinefabrikant. Doordat deze foutcodes zo specifiek zijn, weet een erkend reparateur exact waar in de machine het probleem zich bevindt. Wanneer uw machine een foutcode toont, geef het merk van uw wasmachine en de foutcode dan aan ons door via het reparatieformulier. U kunt ons ook bellen op 0252-516648

 

 

 


Storingscodes voor AEG wasmachines

AEG is producent van hoogwaardige wasmachines en ander witgoed. Naarmate uw wasmachine ouder wordt, neemt de kans op een storing toe. Wij repareren regelmatig AEG wasmachines met de volgende storingen:

 


Foutmeldingen bij Bosch/Siemens/Neff wasmachines

De wasmachines van Bosch zijn van goede kwaliteit en kunnen over het algemeen vele jaren mee. Maar zo nu en dan hebben ook de wasmachines van Bosch wel eens last van een storing. Het betreft met name de volgende foutcodes:

 

 


Storingscodes voor Miele wasmachines

Wasmachines van Miele staan bekend om de goede wasresultaten en lange levensduur. Miele wasmachines worden doorgaans zelfs als de besten van Europa gezien. Maar ook bij deze wasmachines kunnen storingen voorkomen, de meest voorkomende zijn:

 


Meldingscodes voor Samsung wasmachines

Samsung is een solide merk dat al jarenlang kwalitatief hoogwaardige wasmachines produceert. Maar ook bij deze innovatieve machines kan het voorkomen dat er per direct iets gerepareerd moet worden. De volgende foutcodes komen vaak voor bij Samsung wasmachines:

aeg

 


Foutcodes voor Zanussi wasmachines

De wasmachines van Zanussi staan bekend om hun betrouwbaarheid en het makkelijke bedieningsgemak. Jammer genoeg zijn ook de wasmachines van dit merk wel eens slachtoffer van storingsmeldingen. Deze foutcodes zien wij het meest voorbij komen:

 


 

Wasmachine met foutmelding laten repareren

Als premium servicepartner van o.a. Bosch, Siemens, AEG en Miele bent u gegarandeerd van een vakkundige reparatie. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI.

Electro World Schoonderbeek heeft getrainde en gecertificeerde servicemonteurs en kan ook uw defecte wasmachine met een foutcode of storing repareren.Onze servicebussen zijn uitgerust met professionele gereedschappen en wij hebben alle gangbare wasmachine onderdelen snel voor u op voorraad.

 

“Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij service bieden waar u op kunt vertrouwen”

Voor hulp aan al uw huishoudelijke apparaten.

Daarom kiest u voor ons

Meestal binnen 1 werkdag geholpen
Grote onderdelen voorraad
Getrainde en gecertificeerde premium service monteurs
Garantie van 3 maanden op een reparatie
 Voorrijden en diagnose slechts €48,- 
 Is uw product niet meer te herstellen? Dan vervalt de €48,- bij aanschaf van een gelijkwaardig product in onze winkel.

 

Monteur nodig voor uw wasmachine storing?

Komt u er zelf niet uit of staat uw foutcode er niet tussen? Maak direct een afspraak.  Wij kunnen aan de hand van de foutcode van uw wasmachine de diagnose stellen en de machine zo snel mogelijk repareren. Vul het reparatieformulier in of bel ons op 0252-516648