“Electro World Schoonderbeek is een servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Onze grote winkel, op de mooiste plek in het centrum van Hillegom, is ruim van opzet en biedt alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste OLED-TV’s tot de zuinigste wasautomaten. Door jarenlange samenwerking met Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties kunnen wij profiteren van een enorme inkoop kracht. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Electro World Schoonderbeek is al meer dan 90 jaar een begrip in de Bollenstreek. Sinds het begin staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van de aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Service Dienst. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, sterk in service.”

sbb-beeldmerk-EN-fc

team2

KO RUSMAN

Eigenaar

 j.rusman@schoonderbeek.com

In 1967 begon Ko als elektricien bij Schoonderbeek Electro B.V.. In 1973 werd hij verantwoordelijk voor de winkel en in 1993 werd hij hier eigenaar van. Ko is medeoprichter van de PLUS inkoopcombinatie, deze stond aan de basis van de oprichting van Electro World. Sinds 2013 is hij ook mede-eigenaar van Electro World Oegstgeest.

marcoMARCO VAN KAMPEN

Verkoop manager & inkoop 

 m.vankampen@schoonderbeek.com

Marco is verantwoordelijk voor alles wat er op de winkelvloer gebeurt aan verkopen en zorgt er tevens voor dat de juiste producten worden ingekocht. Met al bijna 25 jaar ervaring weet Marco goed wat er zich afspeelt binnen de detailhandel.

MIRJAM BROUWER

Financiële administratie 

 info@schoonderbeek.com

Mirjam is de financiële manager van Electro World Schoonderbeek en daarmee verantwoordelijk voor de volledige financiële- en salarisadministratie. Daarnaast beantwoord zij ook de telefoon.

DENNIS DE GROOT

Verkoopadviseur & marketing

 info@schoonderbeek.com

Dennis is een verkoopadviseur gespecialiseerd in audio, video en multiroom-systemen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor een gedeelte van de marketing en reclame uitingen binnen het bedrijf.

CORINE VAN DORP

Klantenservice

 info@schoonderbeek.com

Corine is van de klantenservice en daarmee o.a. verantwoordelijk voor de interne reparatie-afhandeling.

ANDEL BRINKHOF

Installateur en storingsmonteur

 info@schoonderbeek.com

Andel is al bijna 25 jaar werkzaam als installateur en storingsmonteur. Daarnaast is hij ook officieel elektricien. Hij is gespecialiseerd in de plaatsing en installatie van audio- en videoinstallaties.

MICHEL HOEK

Installateur en storingsmonteur

 info@schoonderbeek.com

Michel is ervaren installateur en storingsmonteur. Hij is voornamelijk gespecialiseerd in witgoed (zoals wasmachines) en schotelinstallaties.

RON SMOLENAARS

Installateur en verkoopadviseur

 info@schoonderbeek.com

Ron is naast verkoopadviseur voornamelijk installateur van diverse apparatuur. Hij is gespecialiseerd in de installatie van witgoed.

RICK WITTEMAN

Installateur

 info@schoonderbeek.com

Rick is al heel wat jaren een van onze installateurs. Hij is gespecialiseerd in de plaatsing en installatie van witgoed.