Nieuw! Samsung Addwash

Samsung Addwash

AddWash

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash! U kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heeft u een wasje met de hand gewassen? Met de AddWash kunt u deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren.

 

 

addwash

Slimme wasautomaten

En de slimme wasautomaten van Samsung hebben nog meer voordelen. Wat dacht u van Smart Control? Hiermee bedient u de wasmachine waar en wanneer u wilt met een app op uw smartphone. Of u nu binnen of buiten bent, u kunt de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma’s, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. Zo bent u volledig in controle.

 

De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee!

 

Was koud, bespaar energie

De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee!

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje over hoe je tijdens het wassen kledingstukken alsnog kan toevoegen!

 

Ontdek de slimme wasautomaten van Samsung:

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *