AEG E40 foutcode

AEG E40 foutcodeAEG E40 foutcode

 

Bent u in het bezit van een AEG wasmachine en ziet u een E20 melding in het display staan? Dat duidt op problemen met de vergrendeling van uw wasmachine deur.


Wat betekent de E40 foutmelding van mijn AEG wasmachine?

Ziet u de foutcode E40 in het display van uw wasmachine? Een E40 errorcode betekend dat er problemen zijn met de deurvergrendeling van uw wasmachine.


AEG E40 storing verhelpen

Wij komen de AEG E40 storing regelmatig tegen bij oudere wasmachines. Wij zijn zeer ervaren en kunnen uw AEG wasmachine tegen lage tarieven repareren.

Tips: E40 storing zelf verhelpen

1. Controleer of er geen was tussen de deur zit. Dit kan ervoor zorgen dat het deurtje van uw wasmachine niet goed afsluit.
2. Controleer of de deur goed is afgesloten. Druk de wasmachine deur stevig aan en zorg dat u een klik hoort. Dit betekent dat de deur gesloten is.
3. Controleer de contactpunten op stof of ander vuil. Wanneer de contactpunten aan de binnenzijde van de wasmachine vol zitten met stof of ander vuil, kan dit een E40 foutcode veroorzaken.
4. Controleer of uw wasmachine goed aangesloten is. Controleer of de stekker in de contactdoos zit.

AEG E-40 storing nog steeds zichtbaar?

Is de E20 foutmelding na het volgen van de bovenstaande stappen niet opgelost? Vul dan ons reparatieformulier in.


Wasmachine met foutmelding laten repareren

Als premium servicepartner van o.a. Bosch, Siemens, AEG en Miele bent u gegarandeerd van een vakkundige reparatie. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI.

Electro World Schoonderbeek heeft getrainde en gecertificeerde servicemonteurs en kan ook uw defecte wasmachine met een foutcode of storing repareren.Onze servicebussen zijn uitgerust met professionele gereedschappen en wij hebben alle gangbare wasmachine onderdelen snel voor u op voorraad.

 

“Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij service bieden waar u op kunt vertrouwen”

Voor hulp aan al uw huishoudelijke apparaten.

Daarom kiest u voor ons

Meestal binnen 1 werkdag geholpen
Grote onderdelen voorraad
Getrainde en gecertificeerde premium service monteurs
Garantie van 3 maanden op een reparatie
 Voorrijden en diagnose voordelig tarief 
Is uw product niet meer te herstellen? Dan de onderzoekskosten bij aanschaf van een gelijkwaardig product in onze winkel.

 

Monteur nodig voor uw wasmachine storing?

Komt u er zelf niet uit of staat uw foutcode er niet tussen? Maak direct een afspraak.  Wij kunnen aan de hand van de foutcode van uw wasmachine de diagnose stellen en de machine zo snel mogelijk repareren. Vul het reparatieformulier in of bel ons op 0252-516648